Mutlu Yıllar ( Happy New year )

  Bir yıl daha geçti. Üzüldüğümüz, sevindiğimiz anlar oldu mutlaka. Kimine göre güzel bir yıldı. Kimi için bir daha yaşamak istemediği, bir sürü olay gelişmiştir. İşin gerçeği, yıllar göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Daha basit şeylerle Mutlu olmayı oğrenmeliyiz. Hatta fazlada ciddiye almamalıyız Hayatı. Daha fazla kişiyi mutlu etmeliyiz. Birazda mücadele etmeliyiz güzel olsun diye her şey. Anlayacağınız daha güzel bakmalıyız etrafımıza.
    Bu yazımda, takıdan, mücevherden, değerli taşlardan bahsetmeyeceğim. Birkaç fotoğraf  paylaşacağım. Yalnızca " Mutlu yıllar " dilemek istiyorum. Desteklerini her zaman arkamda hissettiğim büyük aileme, eşime, oğluma, anne ve babama, kardeşlerime, benim yakışıklı dostum Lucky'e, akrabalarıma, arkadaşlarıma Mutlu yıllar. İyi ki varsınız.
   Kader birliği yaptığım iş arkadaşlarıma, Blog yazılarımı okuyan tüm dostlarıma, takip edenlere, sonsuz teşekkürler. Hepinize Mutlu yıllar dilerim.

Bir Kaç Yeni Yıl Takısı Ve Kıyafeti





  Yeni Yıl,  hepimize sağlık, mutluluk, işlerimizde başarı getirmesi dileği ile Mutlu Yıllar dilerim. Unutmadan Hayatı Renklendirmek için biraz gayret gösterelim. Renkli Musmutlu hayatınız olsun. Sizi Seviyorum.


Yeni yazıları takip edip, RSS Besleme İle Okuyun

Comments

Popular posts from this blog

Ooo Rusların Taşı Alexandrite '' Russians Stone Alexandirite ''

Baltıkların Doktor Taşı, Kehribar ( AMBER )

'' Moda Taşımız TURKUAZ '' Türk taşı ( Firuze ) Turquoise