İlgi Çekmek İsteyenlere....


    Hepimizin değişik kişilik yapısı vardır. Kimi zaman sakin yapılı, kimi zaman daha agresif oluruz. Bazen, bazı durumlarda öz güvenimiz eksilir. Bazı zamanlarda ise kendimizi güçlü, güzel daha ulaşılmaz hissederiz. Böyle durumlar yüzümüze, konuşmamıza akseder buna engel olamayız. Hatta kıyafetlerimize takılarımıza kadar. Bu durum kadınlarda daha belirgin hissedilir.
     
Aşağıdaki yüzük Ay taşı ve pırlantayla tasarlanmış benim gerçekten hoşuma giden ''İspanyolların Carrera y Carrera firmasına ait''.

     
Yüzük Ispanyadan Ay taşı ve pırlanta

Yazımda Dünyadan değişik takı modelleri göstermeye çalışacağım. Her yerde görmediğiniz ve herkesin her zaman  bulamayacağı türden bazıları ise biraz cesaret istiyor sırayla bakalım.

Kulağı saran Küpe

Örneğin yukarıdaki küpe, 2014'ün modasına uyabilecek şekilde tasarlanmış; hepinize hitap etmeyebilir ! fakat ben takarım, harika bir küpe beni ifade eder diyenleri duyar gibiyim.

Büyük gösterişli set
Belki bize göre değil, çok iri ben hayatta takmam diye düşünenleriniz çoktur fakat straplez bir gece kıyafetiyle bir baloda kendinizi fevkalade hayal ediyorsunuzdur şuan.

                           
Taş ve İncilrle bezenmiş Halhal

                Halhal gerçekten iddialı. İncilerle ve taşlarla süslenmiş.
İddialı bir Yüzük
       Her kadının  zaman, zaman parmağında görmek isteyeceği cinsten iddialı bir yüzük.

Zümrüt Broş

Resim yazısı ekle
                                       
Modern Kolye
 Yukarıdaki modern tarzda dizayn edilmiş kolye ucu gerçekten basit gibi duran fakat bir çok genç kızın ve kadının takmak isteyeceği türden.


Pırlanta Yüzük
Son olarak gayet şık dizayn edilmiş, son derece güzel bir yüzük. 
   Tabii olarak, kadınlar modayı takip ediyorlar .Şık olmayı her geçen gün üstüne koyarak devam ettiriyorlar bu durum giyim sektörünü olduğu gibi, biz takı sektöründe olanlar içinde  zorlayıcı oluyor. Fakat aynı zamanda daha iyisini bulmamız için etken teşkil ediyorlar  ve sonucunda tasarımda sınır yoktur sözü aklımıza geliyor ister istemez.







Comments

  1. Sizden yorum bekliyorum. Hangi takıları tercih ediyorsunuz.

    ReplyDelete
  2. Ben halhali isterim, nefis bir sey o. Halhalla yetinmeyip modern kolyede alirim yaninda ve bu alisverisi bitiririm. Simdi gelelim fiyat hesaplamaya ve indirime. Cok guzeller.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mukaddes hanım, aynısı bizde yok ama Turkiyeye geldiğinizde ugrayin daha iyisini yaparız.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ooo Rusların Taşı Alexandrite '' Russians Stone Alexandirite ''

Baltıkların Doktor Taşı, Kehribar ( AMBER )

'' Moda Taşımız TURKUAZ '' Türk taşı ( Firuze ) Turquoise