Istanbul Jewelry Show


     Merhaba, her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlendi .'' İstanbul Jewellery Show ''
Ben kuyumculuğun podyumu diyorum Fuarlar için . Bu yıl 39. kez düzenlendi. Bir çoğuna firma olarak katılımcı olduk. Bu sene ise ziyaretçi sıfatıyla gezdim fuarı. Katılmadığımız her zaman bir burukluk olur içimde. Herkes gibi görünsün istersin yaptıkların.  Hatta onore edilmek ister insanın gönlü, ama her isteği'de olmuyor insanın. Bizlerde vitrinde sayılırız.  Çünkü ''Avrupa'dan, Asya'ya, Rusya'dan, Orta doğu'ya, Kuzey Afrika'dan, Kuzey Kutbuna kadar'' İnsanlar ziyaret eder fuarları. Yeni müşteriler, Yeni ilişkiler demek aynı zamanda.
  Meşakkatli bir hazırlanma süreci vardır fuarların. Aylar öncesinden başlayan. Önce fuara hazırlayacağın konsept'i belirlersiniz ekip olarak. Sonra hummalı bir çalışma gelir peşi sıra. Tasarımı, Kalıp aşaması, Üretimi derken o gün gelir çatar.




    GELİN GIBI (tık)
  Aylarca süren uğraşlar gün yüzüne çıkar. Yukarıda söylediğim gibi '' podyuma '' Gelin gibi süslenir her yer. Stantlar, Yapılan ürünler, Bizler anlayacağınız her şey. Onlarca kişinin emeği sonuç bulacaktır. Tarzı olanlar, işine yoğunlaşanlar karşılığını alacaktır yaptıklarının. Adı gibi Show yerleri fuarlar.

100 KİLO ALTIN'dan KÖPRÜ
DÜNYANIN HER YERINDEN

 Dünyanın her yerinden ziyaretçiler geldiği gibi, Bir çok ülkeden katılımcı olarak ülkemize çok sayıda firma geliyor. Başta Hong kong, Tailand, Italya, Japonya ülke paviliyonları ile BAE, Almanya, Belçika, Malezya, Hindistan vb.

International Pavilion
 TÜRKIYE IYI YERDE

  Son on yıl, ülkeler arası mesafelerin kısalması ile girişimci kuyumcularımız, gerek araştırma geliştirme, gerekse teknolojileri Ülkemize getirmeleri sayesinde, Kuyumculuk sektörü oldukça ileri noktalara geldi. Dünya ülkeleri arasında, üretimde son derece iyi yerlere geldik. Özellikle Üretim ve model konusunda ilk üç sırada olduğumuzu söyleyebilirim.

Fuar Alanından






 ZİYARETÇİ KARTIM

     Bu yazıyı yazıyor olmaktan büyük mutluluk duydum. Neden diye sormayın. Bir şekilde öğrendiklerimi, öğrettiklerimi, mesleğimi, yani hayatımı yazıyorum farkında olmadan. Yazarken aklıma geldi. Boşuna söylememişler ''Söz gider yazı kalır '' diye Belki ileride  oğlum, eşim, dostum torunlarım okuyacak bu yazıyı  ;Yada hiç tanımadığım biri  Dünyanın bir ucundan.
  Ziyaretçi kartım olarak attım paragraf başlığını keşke daha önceden yazıp 15 yıl önceki katılımcı yada ziyaretçi kartlarımı'da yayımlayabilseydim  !

Istanbul Jewellery Show

Vicenza Oro Italy
  Bu sene gittiğim fuar kartlarım.  Umarım daha çoklarını yayımlarım. Bir aksilik olmaz ise ocak ayında İtalya fuarından izlenimlerimi sunacağım. Umarım keyif alırsınız. Sevgilerimle.....


Yeni yazıları takip edip, RSS Besleme İle Okuyun

Comments

  1. Serdar bey merhaba, hayırlı olsun yeni Dinamik Blogger görünümünüz. Bir hafta içinde Klasik Blogger ile Dinamik Blogger arasındaki farkı anlayacaksınız. Görebildiğim bazı eksikleri size yazim lütfen düzenleme yapın.
    1. Sol tarafta sidebar eklenti kodunda 300 ms. yazan yeri 150 ms yapın hızı artsın.
    2. Toplam sayfa göstermenize gerek yok. Boşuna hızı azaltacak eklentilerden kaçının. Kaldırabileceğiniz gadgetler. Toplam sayfa sayacı, G+1 zaten Google Followers içinde var, Blogger logo, Translate. Artık tüm tarayıcılarda mevcut.kasmayı engelleyin.hakkımda yani About Me gereksiz Google izleyicilerden okuyucu zaten Hakkımda kısmına ulaşabiliyor.
    2. Eksik olanlar : Abone ola gadgeti ekleyin.RSS üsütünde Abone pencere eksik.Popüle yayınlar : Gelişmiş > Bağlantı> Link visit kısmından biraz daha koyu bir renk seçin, daha net görülür.Bu seçim sonrası etiketlerde koyulaşacaktır.
    3. Bunları yaptığınızda altta kalan ve can çekişen arşivde görülür olur.
    4. Facebook sevmiyorum ancak, siz metin gadgeti olarak ekleyebilirsiniz. Etiketler menüsünde Sosyal eklentilere bakabilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin. Başarılar.
    Bu arada Adsense Dinamik blogger da otomatiktir. Yerleşim >Blog kayıtlarında aktifmi bir bakın.
    kazançlar sekmesinde sağ tarafda görülür işaretli mi kontrol edin lütfen.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ooo Rusların Taşı Alexandrite '' Russians Stone Alexandirite ''

Baltıkların Doktor Taşı, Kehribar ( AMBER )

'' Moda Taşımız TURKUAZ '' Türk taşı ( Firuze ) Turquoise