Her Kadın İnci Takar.

  Evet, bir önceki yazımda İncinin oluşum süreci, inci türlerini  yazmıştım. Bu yazımda, incili takılar ve Modası hakkında yazacağım. Daha çok görsel ağırlıklı bir paylaşım olacak. İnci, genelikle kadınlarda  zerafeti ve saflığı, temsil eder. İnci, modası eskimeyen, her kadının olmazsa olmazları arsında yer alır. Tasarımı İnciyle uyum sağlayan koleksiyonlar her zaman ilgi görmüştür. Yüz yıllardır Kraliçelerden, Hollywood  yıldızlarına, fabrikada çalışan Kadından ev Hanımlarına  kadar hemen her kadın bir inciye sahip olmuştur. Bu sene, Sonbahar ve Kış mevsimlerinde, senenin Moda renkleri, Koyu Gri, Mavi ve portakal rengi. Takıda ise sarı Altın rengi moda olacak.

Şebnem Scheafer ve Modern İncili Takım
Şebnem Schaefer
 Ben her zaman inciyi Beyaz Altınla daha çok beğenirim fakat son zamanlarda Sarı Altınla da yakıştırıyorum. Örnek olarak yukarıdaki fotoğrafta, Şebnem Schaefer için yaptığım, Sarı altın, süzme dizi inci Leopar desenli Küpe, yüzük Ve kolye kombinasyonu Harika olmuştu.

Ayşegül Acar Tasarımı Arp Koleksiyon
 Dikkat! MODA
  Bu senenin moda renklerine baktığımızda, Gri renk için Beyaz renk İnciyi öneriyorum. Mavinin açık tonlarına aynı şekilde beyaz, daha koyu Laciverte çalan kıyafetlerde ise kolay bulamayacak olmanıza rağmen son yıllarda Moda olan Altın sarısı Inciyi tavsiye ediyorum.  

Gold Color South Sea Pearl
                                                                                         
    Çift İncili Küpe                                                              
  ''Önümüzdeki Kış aylarının en iddialı Moda rengi Portakal''için daha çarpıcı olması açısından, Tahiti Pearl olarak bilinen siyah Inciyi daha uygun buluyorum. Incinin modası geçmez fakat her zaman doğru tasarımlar öne çıkar ve Moda olur. Bu senenin Trend olacak İncil'i takıları ise, Özellikle kısa Saçlı kadınlar için daha gösterişli olacağını düşündüğüm, çift İncil'i küpe önde küçük, kulak memesinin arkasında daha iri bir inciden oluşan iddialı bir Takı tercihi olacak.

Rihanna ve Moda Küpesi ve İncileri
 Fotoğraflar da gördünüz gibi. Materyal ne kadar zorlayıcı olursa olsun, doğru Tasarım ve estetik görüntüyü ve beğeniyi kazanır.

Ayşegül Acar Pres İncili Set

2009 yılında İstanbul Jewellery Show için hazırladığımız ve üzerinde ekip Arkadaşlarımla birlikte çok emeğim olan muhteşem takım. Bu Objenin  hala incisiz versiyonları severek üretiyoruz. ( tık tık )

İnci İmparatoru Mikimoto  Eseri
Ayşegül Acar Mineli İncili Yüzük
 Yukarıdaki Mineli yüzük, '' Tasarımcı Pınar Karaarslan'a'' ait bir tasarım Minesine varana kadar bizzat kendim bire bir uğraşarak bitirdiğimiz ve hikayesi olan bir yüzük tür. Pınar arkadaşımıza çiçekli bir yüzük çiz dedim. Mineli olacak. Kalemi eline aldı. 10 dakika sonra çizdiği yüzük bu oldu ve hemen üretime soktuk. Gayet başarılı bir çalışma olmuştu.
  Hemen her yazımda hatırlatıyorum. İncinin bende çok özel yeri var. Sıkça yazıyorum. Umarım ilgiyle okursunuz . Sevgilerimle.......


Yeni yazıları takip edip, RSS Besleme İle Okuyun

Comments

  1. Sizin tercihiniz hangi renk, hangi takı olacak ?

    ReplyDelete
  2. aysegulacargold.com çalışmıyor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O site şu anda aktif değil. Daha önce Türkiye piyasasına ürün yapıyorduk site çok kullanışlıydı. Şu anda ihracat odaklı çalışıyoruz.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ooo Rusların Taşı Alexandrite '' Russians Stone Alexandirite ''

Baltıkların Doktor Taşı, Kehribar ( AMBER )

'' Moda Taşımız TURKUAZ '' Türk taşı ( Firuze ) Turquoise