İlginç Olmak İyidir '' It is nice to be Interesting''

   Merhaba, Dünyada yaklaşık olarak 7 milyar insanız. Her türden, her cinsten, ayrı Dinlerden insan. Aynı Gezegende yaşıyoruz. Yedi Milyar farklı fikir var. Herkesin farklı düşüncesi olduğu gibi, ortak düşünebildikleri alanlar da var. Arada ilginç İnsanlar da vardır. Bir çok kişiyle farklı zevkleri olan. İlginç olmak, ilgi uyandırmak onların yapısal özellikleridir. Aslında herkes biraz farklı olmak ister.

Farklı Tasarımlar
Enteresan İnsanların yaşantıları da, işleri de diğerlerinden farklı oluyor.  Tasarımları da ilginç oluyor doğal olarak.
   Farklı Tasarımlardan Bahsetmek istiyorum; Bu yazımda her yerde göremeyeceğimiz, Herkesin aklına gelmeyen cinsten Yüzük modelleri ve görselleri paylaşacağım.


  Doğal olarak, farklı tasarımları üretenler olduğu gibi, Takı tercihi farklı olanlarda mutlaka var. Özellikle kimsede olmayan ilginç tasarımları, seçerler ve ilgi uyandırırlar. Sıradan değillerdir. Yazının başlığı gibi bazen " ilginç olmak iyidir " . Aslına bakılırsa ilginç tasarımlar, farklı dizaynlar benimde çok ilgimi çekiyor. Tabi ki daha çok oluşum süreçleri ilgimi çekiyor.

  
 Daha çok tasarımın en zor olan kısmını, model oluşmadan, düşünce halini merak ediyorum. Çünkü model önce düşüncede şekillenir. En zor hali budur. Model beyinde şekillendikten sonra, önce kağıda, sonrada                           sırasıyla kalıp ve üretim aşamalarına geçilir.



Her zaman ilginç Tasarımları araştırmak, incelemek ve yapmak açığa çıkartmak hoşuma gitmiştir.  Taktir edilecek çok ilginç tasarımlar ve tasarımcılar var Modayı takip edenler olduğu gibi, kendine has Takı tercihi olup Enteresan tasarımların Peşine düşenlerde var.









 İlginç Tasarımları, Farklı çizgileri olan yüzükleri paylaştım. Severek okuyacağınızı umarak hoşça kalın.






Comments

Popular posts from this blog

Ooo Rusların Taşı Alexandrite '' Russians Stone Alexandirite ''

Baltıkların Doktor Taşı, Kehribar ( AMBER )

'' Moda Taşımız TURKUAZ '' Türk taşı ( Firuze ) Turquoise