Renkli Parmaklar


  Merhaba, Kış Modası, adlı yazımda yüzeysel olarak altını çizmiştim. Bu kış '' Triple Rings " ( üçlü yüzük ) Parmaklara yansıyan Moda olacak, Parmakları süsleyecek. Nasıl olacak biraz açıklayalım. İri doğal taşlardan tasarlanmış yüzükler gerek üç ayrı parmağa, gerekse tek yüzük üzerine uygulanmış üzerinde üç adet farklı doğal taş taşıyan yüzük tasarımları.( tık tık )

Triple Ring
   Doğal Taşlar
  Yüzükler her ne kadar sade tasarlanmış olsalar da, Doğal taşların renkli ihtişamı, yüzüğü mutlaka ön plana çıkarıyor. Üç taş kullanıldığından, Taşları açıkta bırakan tasarımlar doğal olarak tercih ediliyor.

  Vintage
Montür olarak ağırlıkla, metalin tabii hali uygulanıyor. Bunda yüzüklerde esen Vintage havasını yakalamak temel esas. Taşlar büyük boy kullanıldığından, daha çok yarı saydam ve Opak olarak kullanılmış. Son yıllarda yaygın olarak kullanılan, Ay taşı, Kalsedon, Agat Taşları daha çok yarı değerli taş gurupları kullanılıyor.

Agat, Kalsedon, Safir
  Yüzükler güçlü kadın imajını on plana çıkartabilecek cinsten. Aynı zamanda siz kadınları çok şık gösterecek. Yüzüklerin Renkli oluşu, Kıyafetlerinizle kombin yaparken size avantaj sağlayacaktır.


 Kıyafet olarak tek Renkler kullanıldığında, Göze daha hoş gelen bir görüntü sergilemiş olursunuz. Alacalı kıyafetler, görsel olarak yüzüğü yokmuş gibi algı yapabilir. Mat Siyah, Gri çok iyi bir tercih olur.

Vogue  Fall / Winter 2014-2015
     Yeni yılda, Kadınlarımız her zamankinden doğal,  güçlü, şık ve Renkli bir görüntü sergileyecekler.



 Hoşunuza giden bir Post olduğunu düşünüyorum. Bir daha ki paylaşıma kadar Hoşça kalın. Sevgilerimle....

Comments

  1. Yorumlarınızı ve Tercihinizi paylaşmanızı bekliyorum.

    ReplyDelete
  2. Tercihim doğal taşlardan yana. Hepsi harika aslında seçim yapmak inanın çok zor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok haklısınız. Gönül hanım doğal taşlar uçsuz bir deniz gibidir. Hepsinin ayrı yapısal özellikleri ve renkleri vardır. Adı üstünde doğal. Çok büyük emekler vardır çıkarıldıkları ve işlendikleri yerlerde. Teşekkür ederim.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ooo Rusların Taşı Alexandrite '' Russians Stone Alexandirite ''

Baltıkların Doktor Taşı, Kehribar ( AMBER )

'' Moda Taşımız TURKUAZ '' Türk taşı ( Firuze ) Turquoise