Sonbahar ve Kış Takıları Modası ( Fall / Winter 2014-2015 Jewelry Trends )


   Merhaba, yaz, sonbahar, derken gardıroplardan kışlıklar çıkmaya başladı . Kadınlar için söylüyorum. yakası açık, kolsuz badi ve bluzlar bir daha'ki seneye kadar hayatınızdan çıktı bile. Merak etmeyin. Kazak ta giyseniz, paltoda giyseniz, takacak aksesuarları 2015 yılının Sonbahar, Kış Modasını bu yazıda bulacaksınız.
  Tasma ( Chokerşeklinde kullanabileceğiniz takılar özellikle bu sene çok sıkça rastlayacağınız takılar arasında olacak. Daha önceki senelerden benzer takılarınız  var ise değerlendirebilirsiniz. Özellikle altın rengi bu sene Moda.
Choker kolyeler ( Tasma )


 Altını ve Altın rengi sevmeyenler için, her zaman olduğu gibi Gümüş veya bronz olarak tercih edilebilir.
İri Zincirler bu sene isterseniz iri halkalı, uzun olmayacak şekilde isterseniz göğüs altına inebilecek uzunlukta her iki şekilde kullanılabilecek.

Zincir

Çiçek açmadan olamaz. Kışın belki çiçek açmayacak. Fakat bu sene, siz  isterseniz çiçek açabileceksiniz. Büyük ve boyutlu çiçeklerden oluşan, Aksesuarlar son derece  Moda. Özellikle gül diyorum. Deri ve aynı şekilde deriyle uyarlanmış takılar. (tık tık)

Çiçek Gerdanlık


İri Halkalar

Kürk, yapay kürkten hazırlanmış boyunluk ve kolluk olarak hazırlanmış tüylü takılar, özellikle kış aylarında kıyafetinizle uygun kombin edildiğinde oldukça şık duracak.

   İlgi kollarda olacak
Yazın yazdığım ve geniş, geniş takın başlıklı post ta belirttiğim gibi, iri takılar özellikle belirtiyorum. Geniş Kelepçeler ( Cuff )  çok moda. Kadını daha güçlü ve cazibeli gösteren bu takılar 2015 kışına damga vuracak.
Deri ve Kürk


 Parmaklarda Çok Şık
Kadınlar ilgiyi parmaklara da çekecek. İri taşlı yüzükler doğal taşlardan değişik renklerde hazırlanmış ve aynı elin parmaklarına birden fazla takarak uygulandığında, gözler size focuslanacak. Kulaklarda ise kulağı saran,  ( earcuff ) büyük küpeler Moda olmaya devam edecek.

Triple Ring
2015 Sonbahar, Kış Trendlerini sizinle paylaşmaya çalıştım.Özet olarak, Bu Kış Kadınlar, iri parçalardan
 oluşan, Aksesuarlar kullanarak, hem çok şık, hem çok Güzel, hem de güçlü görünecekler. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Sevgiyle kalın.

Yeni yazıları takip edip, RSS Besleme İle Okuyun

Comments

  1. Sizin önerilerinizi de merak ediyor ve bilmek istiyorum. Paylaşırsanız sevinirim. Saygılarımla

    ReplyDelete
  2. Ben şahsen derili olanları tercih ederim. Deriyle uyarlanmış takılar tercihimdir tek kelimeyle. Emeğinize ve güzel tasarımlarınıza hayranlıkla bakıyorum gerçekten. Selam ve saygılar.

    ReplyDelete
  3. Deri Hoşunuza gidiyorsa, şanslısınız. En geniş olanlarından Çantanıza veya kıyafetinize göre kombin yapabilirsiniz. Gönül hanım, Geniş olanlarını tercih edin sevgiler.

    ReplyDelete
  4. Serdar bey Öncelikle emeğinize sağlık ve teşekkür ederiz. Bizimle paylaştığınız bu bilgiler takıya bakış açımı değiştirdi bir erkek olarak ta hediye seçiminde çok yardımcı olacak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yol gösterici olduğu için bende çok mutlu oldum teşekkür ederim. . Sevgiler

      Delete
  5. Önerinizi dikkate alıcağımı bilin lütfen. Tekrar selam ve sevgiler..

    ReplyDelete
  6. Merhabalar
    Tercih ettiğim deri ve ipli olan kibar, narin takılar.
    Renk olarak kararsızım
    Sizce hangi rengi tercih etmem gereki..

    ReplyDelete
  7. Merhaba Serdar bey, Blog'unuz güzelleşmeye başlamış tebrik ederim.Yukarıda görülen resim kenarlarındaki beyaz gölgeleri kaldırmanız için şu linkteki kodları eklerseniz resimler daha net çıkacaktır.
    http://guney59.blogspot.com.tr/2013/03/dinamik-blog-resim-snr-cizgisini-kaldr.html
    CSS kodunu en üst konuma ekleyin lütfen.
    Yazı içindeki ilk resmi 400 x 200 Px. yapın. Diğer resimler küçük olabilir.Paylaşım yaptığınızda büyük bir resim olarak çıkar.Kolay gelsin.Görüşmek üzere.

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Thank you. Cassandra İf you need any suggestion about jewelry, please feel free. XO

      Delete
  9. Thank you. You are so kind. I will follow your blog also.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ooo Rusların Taşı Alexandrite '' Russians Stone Alexandirite ''

Baltıkların Doktor Taşı, Kehribar ( AMBER )

'' Moda Taşımız TURKUAZ '' Türk taşı ( Firuze ) Turquoise