Her Maden Çiçek Açar.

  Çiçekler, bir çoğumuzun Baharla birlikte açmasını beklediğimiz, hatta hiç solmasını istemediğimiz Çiçekler. Sonbahar la birlikte solmuş olsalar da, mutlaka bir yerlerde açan çiçekler vardır. Bazen bir kağıdın üstünde, bazen bir Kadının kulağında. Yada, parmağında nasıl mı? ''Madenlerde Çiçek açar''. Hemde çok güzel açar.

Bir Buket Çiçek

 Çiçek, tasarımcıların değişmez ikonudur. Sizlerde fark etmişsinizdir. Yüzlerce Çiçek motifi kullanılmıştır. İyi tasarlanmışsa, adeta koklamak istersiniz. Gerçek gibidirler. Anlayacağınız hayat bulur çiçekler ustaların ellerinde. Yukarıda ki Broştaki gibi, aqua marin taşlar, Sarı altın ve pırlanta. Sevgiliye giden bir buket gibi. Değil mi?

Mother of  The Pearl

   Mother of  The Pearl, olarak adı geçen, beynelmilel bir ismi vardır. İstiridyenin işlenerek, özellikle Çiçek olmak kaydıyla bir çok obje ortaya çıkarılır. Bizim de firma olarak 20 ye yakın modelimiz var. Severek yaptığımız. Beyaz Altına uygulanmış ve çok güzel bir yüzük elde edilmiş.

Aqua Marine ve Pırlanta

 Harika bir Broş daha. Hatırı sayılır büyüklükte Aqua marine ve Pırlantanın buluşması güzel bir çiçek.

Harika Gül Yüzük

 Mükemmel tasarlanmış bir yüzük daha. Güldeki gerçekçilik, yapraklardaki üç boyut büyüleyici. Yakutla renklendirilmiş. Dalında zümrüt taşlarla bezenmiş sıra dışı bir Güzellik.

OPAL ve Göz kamaştıran Işıltısı

 Opal, yanar dönerli içeriğinde %3 ile %13 aralığı da  su bulunabilen çok güzel bir taştır. Birde güzel tasarlanmış kaliteli Opal parlaklığı ile göz kamaştırabilir.




  Mineli bir tasarım .Asma yaprakları, İnciden üzümler belki olmaz fakat Kırmızı çiçeklerde eklenmiş tasarıma.
Beyaz ve Sarı Altından Çiçek


Yaprakların Gerçekçiliği


Gül Broş



 Bu yazımda, Çiçeklerin, tasarımlara güzel yansımalarından örnekler verdim. Biraz farklı fakat hepsi birbirinden güzel ürünler. Buna Çiçeklerin gücü de diyebiliriz. Dallarında nasıl güzelseler, Madenlere de yansımaları öyle oluyor. Mis gibi kokan, bol Çiçekli günler diliyorum. Sevgilerimle




Yeni yazıları takip edip, RSS Besleme İle Okuyun

Comments

Popular posts from this blog

Ooo Rusların Taşı Alexandrite '' Russians Stone Alexandirite ''

Baltıkların Doktor Taşı, Kehribar ( AMBER )

'' Moda Taşımız TURKUAZ '' Türk taşı ( Firuze ) Turquoise