Çılgın Bir Yaz Modası '' Crazy summer Fashion ''

 
The silver disc at Giambattista Valli
                                 

 Sonbahar, Kış derken ilkbahar geldi bile. Bu sene kadınlar çok hızlı, çok çılgın olacak. Daha doğrusu tanıtacağım takılara ayak uyduranlar için olacak. Neden mi ? Bu Yaz ın Takıları çok çeşitli ve çok sıradışı.
  Uzatmadan başlıyorum. Neler mi var? Hadi hep beraber bakıyoruz. Doğal taşlar çok Moda. Alabildiğine renkli irili, ufaklı doğal taşlardan oluşan kolyeler tartışmasız Kadınların favorisi olacak.


Doğal Taşlar




Zincir
 Zincir kışın aylarında modaydı. Yazın da bu akım devam ediyor. Özellikle iri halkalı zincirler aynı hızla moda olmaya devam edecek. Metal zincir haricinde mika ve türevi zincirlerde Moda.



Ağaç
İddialı kadınlar için yeni bir takı trendi ise ağaçtan işlenmiş kolyeler. Değişik şekil ve biçimlerde torna yapılmış ağaç kolyeler farklı olmak isteyenler için farklı bir tercih olacak.
.



Bir değişiklikte kollarda olacak. Kolların üstüne pazu kısmına gelecek şekilde tasarlanmış bilezikler kolsuz  kıyafet seven hanımlar için ideal olabilir.

Arm Bracelets 

   Cuff
Metal Bileklikler, özellikle inci aksesuarlı ve geniş olanlar kelepçe şeklinde ( cuff ) bileklerde sıkça göreceğimiz takılar arasında yer alacak. Tüy uygulanmış bileklik tasarımları da Moda olmaya devam ediyor.


Geometrik Şekiller
 Geometrik şekilde olan takılar, özellikle küpeler. Aynı şekilde kolyeler oldukça trend olacak. Saçlarınızı kuyruk yaparak toplarsınız geometrik şekilli küpeler  güçlü bir kadın profili sergileyecek.



 CHOKER
Kış aylarından aşina olduğumuz tasma kolyeler (Choker) yaza uyarlanmış hali ile aynı hızla Moda olacak.




 Şunu belirtmek istiyorum o kadar farklı tasarım ve çeşit var ki hemen hepsi çok iddialı. İçlerinden kendi tarzınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Bakalım sizin tarzınız hangisi paylaşırsanız sevinirim.







Yeni yazıları takip edip, RSS Besleme İle Okuyun DMCA.com Protection Status

Comments

Popular posts from this blog

Ooo Rusların Taşı Alexandrite '' Russians Stone Alexandirite ''

Baltıkların Doktor Taşı, Kehribar ( AMBER )

'' Moda Taşımız TURKUAZ '' Türk taşı ( Firuze ) Turquoise