Plaj Takıları Büyüyor ( Beach jewelries get bigger )



2015 Plaj Trendleri

   Yaz geldi. Geçen sene sezon sonuna doğru plaj takıları ile ilgili bir yazı yazdım. Aradan 9 ay geçti yeni bir yaz sezonu daha başlıyor. Bu senenin Plaj takı Trendi geçen senelere göre bir hayli iddialı olacak. Oldukça büyüyen ve Kadınları plajların Prensesleri haline getiren takılar bakalım Türkiye plajlarına nasıl bir giriş yapacak ? Şimdi, bu sene size uygun takılabilecek takıları beraber inceleyelim.



Renkli Taşlar

  Parmaklarda Renkli taşlarla süslü büyük yüzükler alabildiğine Metalik ve fazla sayıda  takabilirsiniz. Aynı şekilde Kolye olarak iri yarı, değerli ve değerli doğal taşlardan ve ya renkli cam taşlardan, boncuklardan kolyeler sizi çok şık gösterecek. Bende size renkli doğal taşları tavsiye ediyorum özellikle son bir, iki yılın Moda taşı Turquaz irili, ufaklı kolye, bileklik, yüzük olarak tercih edebilirsiniz. Turkuaz taşı hakkında daha detaylı bilgi almak için ( tık )  Ayrıca renkli kolyeler inizi Bikini, Mayo ve Pareolarınız ile fevkalade kombin edebilirsiniz.





Metal Takılar

 Diğer senelerin aksine bu sene Bikini ve Pareolarınız ile büyük küpeler, oldukça kalabalık zincirden oluşan kolyeler, geniş plakalar moda. Burada unutmadan kadınları uyarmak istiyorum. Geçen seneki yazımda da bu konuya özellikle deginmiştim. ( Bak ) Kullandığınız ürünlerin kaliteli olmasına özen gösterin. Zamak gibi çabuk ısınan adı metaller Güneş ışınları ile birlikte cildinize zarar verebilir. Hatta alerjik durumlar oluşabilir.



Deniz Kabukları
 Plajların klasik takıları herzaman geçerliliğini korur. Kurutulmuş deniz yıldızı, deniz kabukları ve denizi, kumu hatırlatan ve oradan gelen nesneler değişmez plaj takılarıdır.
Deniz Kabukları




Ağaç Takılar

 Kış aylarında Modası parlayan ağaç takılar kısıtlı kişilere hitap edecek olsa bile şık bir tercih olabilir. Daha çok geniş bilezikler şeklinde kullanılan ağaç, tornalanmis ve çeşitli şekiller kazanmış haliyle ( yuvarlak, damla ) vs ilgi görecektir.


İnci ve taşlardan oluşan Hal hal


Evdeki Takilar

 Başlıktan da anlaşılacağı üzre, plaja giderken evdeki takılardan da değerlendirebilirsiniz.  Renkli taşlı Küpeleriniz, ince zincirleriniz,  iplerden,  deriden oluşan bileklikler iniz, Özellikle gümüş küpeler, kolyeler ve yüzükler  her zaman kullanabileceğiniz plaj takıları olabilir.

Dikkat!

 Takılardan, neler takılabilir, hangileri Moda bahsettik unutmayalım ucu sivri keskin objeler den kaçınmalıyız ve denize girme esnasında takılarınızı çıkartmaya özen gösterin.


  Güzel bir yaz geçirmeniz dileği ile Hoşça kalın. Unutmadan, Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Yorum yapıldığında çok mutlu oluyorum.  İyi ki buradasınız.........



 
Yeni yazıları takip edip, RSS Besleme İle Okuyun

Comments

Popular posts from this blog

Ooo Rusların Taşı Alexandrite '' Russians Stone Alexandirite ''

Baltıkların Doktor Taşı, Kehribar ( AMBER )

'' Moda Taşımız TURKUAZ '' Türk taşı ( Firuze ) Turquoise