Blogger Şablon Blog-1 Kod Hatası Sorun ve Çözümü

Blogger, Blog1 şablon kodları bozulmuş her blogda yayın sayısı, blog yorumları, sosyal paylaşım iconları, yazı düzenleme kalem simgesi, yazı başlık linki, yayın tarihi, yazı açıklaması gibi hatalar yaşayabilirsiniz. Blog1 şablon kod hatalarının giderilebilmesi için yapabileceğiniz çok hassas bir uygulama mevcuttur. Blog1 kodları yaklaşık 1000’in üzerinde kod satırlarından oluşur. Makalenin başındaki kısaca anlatılan hataların ortaya çıkmasının nedeni de budur. Blog1 şablon kodları yaklaşık 25 adet açılabilen oklar ile kısaltılmıştır. Bu okları tek tek açtığınızda şablon kodlarının yaklaşık 1000 satırın üzerinde olduğu görebilirsiniz. Blogger’un kalbi niteliğindeki bu kodları sağlam, çalışan kodlar ile değiştirdiğinizde blogunuzun sağlıklı çalıştığını görebilirsiniz.

Blogger kumanda panelinde bulunan, “Blog kayıtları” gadget penceresi, blog şablon kodları içinde "Blog1" komut kodları ile tanımlanmıştır.

Bu makalede Blogger kumanda panelindeki blog kayıtlarının şablon içindeki Blog1 komut kodlarının nasıl değiştirilerek hataların giderildiğini inceleyeceğiz. 


Buraya kadar yazılanları tam anlayamadı iseniz tekrar konu başına dönerek her kelimeyi tam olarak anlamaya çalışın. 
Önemli not : Blog1 komut kodlarını değiştirirken yapacağınız bir hata blogunuzun açılmamasına blogunuza giriş yapamamanıza neden olabileceğini hatırlatmak isterim.

Blog kayıtları Gadget penceresi nerededir?

Comments

Popular posts from this blog

Ooo Rusların Taşı Alexandrite '' Russians Stone Alexandirite ''

Baltıkların Doktor Taşı, Kehribar ( AMBER )

'' Moda Taşımız TURKUAZ '' Türk taşı ( Firuze ) Turquoise